Sedan 1990-talet har jag varit passionerat intresserad av sillinläggningar. År 2017 omvandlade jag min hobby till ett heltidsjobb och idag erbjuder jag inte bara mina prisbelönta sillar, utan även ett brett utbud av mat och catering.

Min farmor, som kom från Varberg, har haft en stor inverkan på min matlagning, och det är därifrån mycket av min inspiration kommer. Vi har haft sommarställe i Varberg sedan 1950-talet, och jag åker dit så ofta jag får möjlighet för att hämta ny energi och ytterligare inspiration.

Min mamma, som också hade ett stort intresse för matlagning, har även hon inspirerat mig i min matresa, även om det var andra typer av rätter än just fisk som låg henne varmt om hjärtat.

Jag har haft äran att vinna två medaljer på SM i mathantverk – silver för Pappasill 2021 och brons för Subbesill 2024.

Som initiativtagare till Reko i Stockholm är jag också engagerad i entreprenörskap i kombination med mathantverk och lokal mat.

Reko, som är ett nätverk av lokala producenter och konsumenter, gör det möjligt för konsumenter att handla högkvalitativa råvaror och mathantverk direkt från småskaliga producenter till konsumenterna.

Jag brinner för att stötta och lyfta fram de lokala producenterna i Stockholm.

Min vision är att erbjuda matlagning som förmedlar tradition, passion och kreativitet.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*